Doftar ljuvligt

Ikväll har jag tok-städat!! Fy tusan vad skitigt det var, men nu är det fint. Passade även på att plocka lite syréner o ställa på matsalsbordet, doftar underbart o ser ju så trevligt ut! Tog även tag i bokföringen som jag tydligen inte gjort på en månad (hmm, vad hände?!?!!?!) så nu e den klar, skönt skönt!
Jag känner mig riktigt nöjd med kvällen så nu kan jag sova gott!! Natti natti!


Det är inte bara jag...

som målar naglarna i tid o otid! Anna målar naglarna på Isabel mitt under pågående speedway-match, på en filt i gräset! :)


Dagens naglar

Dagens naglar består av turkos fransk med två olika glitter i olika storlek och vita blommor. Passar perfekt till den turkosa aftonen i Turkiet som var ändamålet :)


Gymet

Råkade göra misstaget att ställa mig på vågen imorse... ingen rolig syn kan jag tala om!! Så det fick bli en 5-kilometare på gymet idag! Mycket jobbigt då jag var på gymet även igår o körde ett hårt benpass plus kondition! Om jag hade träningsvärk o svårt att gå idag så vill jag inte ens tänka på morgondagen då det kommer va dubbelt upp!

Igår slutade jag lite tidigare då tjejen jag har på kurs var sjuk, så jag passade på att ta gymet innan jag skulle upp till salongen o jobba. Efter 5 min på löpbandet så knallar kusin Anna in, snacka om förvånad! Vilken timing :) vi tränade ihop även idag. Visserligen pratar man ju inte så mycket med varann när man går på varsitt löpband med musik i öronen men det är ändå sällskap på nåt sätt!

Nu måste jag sova. Imorrn har tjejen slutprov... Nervöst!!


Ormskinn

Dekorationsdagen är ju en av de roligaste dagarna på kursen. Då kan man leka fritt! :) Ormskinnsnaglar var det som var roligast denna vecka...

Två olika varianter, en svart, vit, silver o grå. Den har jag på ena handen, kul med en nagel som sticker ut lite!

Den andra har tjejen på kursen, svart, cerise, rosa o guld. Oerhört snyggt!!


Typiskt

Ikväll efter dusch o hårtvätt så skulle jag föna till håret (jag ser inte klok ut på morgonen om jag lägger mig med blött hår). Det är mycket enklare att fixa till det på morgonen om jag blåst det torrt på kvällen... Men ikväll var fönen helt död, inte en tillstymmelse till liv, inte ens ett hostande! Mycket knepigt!! Hur kan den gå från fullt fungerande till stendöd utan att ens förvarna om det?! O nu jan ni ju gissa hur snygg jag kommer va i håret imorrn!?!??! Kan man ha mössa i maj månad??

Kollade runt lite på nya fönar... Funderar på denna med kabelvinda. Vilken grej!! Man slipper ju trasslet som alltid blir med alla sladdar iaf. Frågan är bara hur lång sladden är, hur mycket får plats där i?!? O är då fönen sämre för att den har fått lämna plats åt sladden?? Hmm... mycket att fundera på!
Får sova på saken!


Barfota

Att gå barfota i gräset det, det är livet!
Jag håller med Alva. Underbar känsla att få kasta av sig strumporna o känna gräset mot bara fötter, då får man hopp om livet!
Tack familjen Reinholdsson för en mysig kväll igår :)


Kalasande

I fredags var det för syrran och igår för kusin och kusinbarn. Grattis grattis!!

Vi brukar alltid köpa klänningar till tjejerna när de fyller och i år var inget undantag :)


Shopping

Det har blivit lite nya inköp på sistone. En härligt rosa tavla till köket och en örtlåda eller vad man ska kalla det... oxå den till köket. Det ser så hemtrevligt ut med örter tycker jag :)

Är oerhört nöjd!!


Operation målning o fix

Före, under tillfix, efter. Är mycket nöjd! Kistan var ju inte jätteskojig i sin färg från början och saknade dessutom ett ben så igår var mamma o jag på shoppingrunda i Linköping. Vi köpte färg och en regel som vi (mest jag) sågade till fyra nya ben av. Så större delen av dagen har gått åt till att slipa, borra, skruva och måla, måla, måla. Men nu står den på plats och det känns jätteskönt! Tack snälla farmor o Sventa, se så fin den blev! :)


RSS 2.0