Härlig frukost

Härlig jordgubbsfrukost!! Så himla gott o fräscht!! På vägen till skolan såg jag Johnny från room service. De håller på i ett hus längre upp på bondegatan. Såg bussen där igår men inget folk...
Nu är det snart dags för tjejerna att göra sina första modeller, kl 13 smäller det :) de är väldigt förväntansfulla och spända!! Nu håller vi tummarna för att det går bra!!!!


Hemlängtan

Fy vad jag längtar hem nu! Riktigt jobbigt är det! Känns väldigt skönt att jag ska va hemma o va ledig två dar nästa vecka. Så just nu ligger jag på hotellet o tröstar mig med jordgubbar och choklad....


Tisdag kväll

Wokgryta med bulgur och vitt vin, smarrigt värre! Har gått en snabbis i Lidingö centrum med syrran o köpt puder-foundation på hm, så nu kan jag se levande ut igen, ha ha!! Där, på hm, såg vi Pernilla Wahlgren, hon shoppade loss rejält!! Men såg riktigt sliten ut, inte alls så pigg o hurtig som hon brukar... Trevlig tisdag!! Heja Vargarna!!!!


mina nya blommor


Mina nya härliga pelargoner. Man blir ju lycklig. Den här tyckte jag va skojig, som bollar i blommorna nästan :)

image description



Hängpelargon, så härlig färg. Men den är uppstående med hjälp av blompinnar, ha ha!!



image description


En underbar mårbacka blev det oxå, härligt härligt!!


image description


Och lite silvered som nu är planterat i rabatten, hoppas den breder ut sig fort!!



altanbygge

image description  image description   image description  
Jag var hos Linda och Tony i helgen och hjälpte dem att skruva trall i altanen. Det var skoj :)) O se så fint det blev!!!

Hon vann!!!

Hon vann verkligen!! Hela skiten, helt otroligt!!!!! Så himla bra hon är, makalöst!! Hon är tillräckligt speciell för att gå hem även utomlands, kul kul!!! Dubbel lycka för Sverige idag för Fredrik Lindgren vann speedway gp't i Göteborg. Himla kul för honom, hans första vinst!! :)


Stegeborg

Kan det bli mycket bättre än såhär?! Underbart!!!!!!


Strömming i stegeborg

Färsk fiskad strömming hade mamma o pappa köpt och rensat när jag kom ut till Stegeborg. Jag fick panera och steka dem, hade ströbröd o ägg o kladd under hela naglarna men herregud vad gott det var!! Med mos och öl till :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2012/pic_204130345.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2012/pic_204130441.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2012/pic_204130456.jpg" class="image">


Shopping

Blev en shoppingrunda på stan med syrran efter skolan idag :) jag köpte mig ett par trekvartsbyxor, typ chinos, marinblå och en matchande kavaj. Kanonsnygga båda två :) sen köpte jag en vit tröja med blåa ränder på, är ju svag för randigt!! Sen gick vi till Hemköp o köpte mat. Vilket härlig charkdisk dem hade där, massa smarrigt! Jag tog västerbottenpaj och kycklingspett med tandorikrydda. Madde tog kycklingspett med mango och chili och sen kycklinggryta med röd curry. Till det kokade hon lite bulgur, väldigt gott! Efter maten och arga snickaren, mitt i greys anatomi så färgade vi håret på henne, rött igen. Vi tog samma färg som sist men det blev nog något mörkare denna gången, men väldigt väldigt snyggt!! Nu är det sovdags, natti natti!!!


Jordgubbspremiär

Äntligen har det kommit jordgubbar! Hur gott är det inte??! Underbart! Ligger på hotellet o kollar på Eurovision song contest o äter gubbar, härligt!!! Eurovision är ju ingen hit direkt!! Inte än iaf, får se om det bättrar sig.. ;)


Kavring

Sandra är ju för gullig! Jag följde syrran halvvägs till tunnelbanan och passade på att titta in på restaurangen hos Sandra och Helena. Där fick jag två brödpaket med kavring. Så jäkla gott!!! Tack tack! :)


Hårstudio

Madde kom till hotellet efter träningen och duschade här. Sen gjorde jag i ordning henne i håret, lockade det lite med plattången. Det är ju verkligen en övningssak, har inte riktigt rätta knycken känner jag! Nu ska jag följa henne till tunnelbanan och sen blir det natta!! Sweet dreams!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2012/pic_203571261.jpg" class="image">


Söder

Ute o knallar på söder. Eller... jag gick o mötte syrran vid hennes gym vid medborgarplatsen. Hon hade glömt sina hörlurar hemma så hon ville låna mina, skulle bli lite tyst o jobbigt att träna annars! Nu ligger jag på sängen på hotellet och väntar på kaffet som jag beställde på vägen in... ska bli gött! ;)


Stockholm

Då var man på väg till Stockholm igen då. Idag är det workshop så det kommer redan utbildade tjejer och vi ska gå igenom hur vi jobbar idag samt de hårdare geléerna och lite frågor som tjejerna kan tänkas ha. Imorgon börjar en grundkurs så det blir Stockholm hela veckan och även nästa vecka. Mamma ska komma upp med jobbet på onsdag så vi får se om syrran och jag får tid att träffa henne. Trevlig måndag!!


Softardag...

Idag är det söndag och det betyder slappardag för mig! Söndagar är enda dagen som jag verkligen tillåter mig att ta det lugnt, det är skönt! Så nu ligger jag i soffan o kollar på Arga snickaren. Senare sen ska jag packa inför Stockholms veckan och eventuellt laga lite mat. Men först ska jag slappa lite till :)


Emelie 25år!!

Oväntade gäster?! Näe, det var väntade folk under maskerna men vi alla blev lurade först! Kul!! Nu blir det fest!!!! :)


Soligt o härligt

Underbart med sol o värme!! Jag ligger o solar o kollar när Linda planterar blommor. Äntligen är värmen och solen här :) jag njuter!!!


Norsholm

Tog genvägen över Norsholm hem för att handla lite. Det är ju underbart fint vid Göta kanal :) man blir så glad!!! Nu ska det bli plankstek, mums!


Äppelblom

Visst är det härligt när det blommar, äntligen!!


Bruna snurrar

Brun-guldig fransk med marmoreringsnurrar i kanten i mörkbrunt och vitt.


Rosa finingar

Härligt vår-rosa med målade blommor i vitt och rosa och med vita prickar ;)


On the way, as always!

Då var jag på väg. Känns som jag alltid är på väg nånstans...hoppas göra lite roliga naglar så kommer det bilder sen :)


Då var det bytt..

Här hoppas jag att det ska funka bättre och att det ska gå att blogga från mobilen! Får ju lite syrliga pikar emellanåt att jag bloggar för sällan. Det är ju inte så konstigt eftersom man inte riktigt har tiden att sätta sig vid datorn, lägga in bilder, ladda upp dem på bloggen och sen skriva en text. Mycket enklare om man kan göra det direkt ifån mobben!! Så nu håller vi tummarna!! :)
Hej hopp!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0