Torsdag

Först var jag på skolan o jobbade, sen blev det en sväng till salongen o fixa kusinens naglar. Efter det var jag rätt seg! Men tog en energidryck o piggnade till så jag stack till gymet. Hade inte varit där sen i fredags utan bara gått på löpbandet hemma så det var riktigt gött att pumpa slut kroppen! :) löpband som uppvärmning o sen maskiner tungt, genomgång av hela kroppen o sen löpband igen, jobbigt men skön känsla!!
Nu vet jag inte om det är resfeber som börjar smyga sig på eller om det är tjejernas slutprov idag som gör det... men jag har ont i magen!!


Lite naglar..

Blandad kompott som ni kan se... Lite påsknaglar och lite med de nya vårfärgerna, dimmiga pasteller. Mycket snyggt!!! :)


Förbannade snö!!!

Nu får det väl ändå räcka!!! Snart 4! månader med snö! Usch o fy! Hur lång sommar får vi i år om det här ska hålla i sig, 1 månad?!?!?!?!!! SKIT!!!! Jag vill ha vår NUUUU!!


Utemat :)

Har blivit en del utemat den här Stockholmsveckan :) först med syrran på manas and tapas på söder, väldigt smarrigt. Baconlindade dadlar är ju sååå gott!

Sen åkte Maria o jag till Kungsholmen o käkade libanesiskt, mycket gott!!! Vi tog avsmakningsmeny, då fick man 8 kalla rätter och 8 varma. Jag kan säga att vi var rätt mätta efter de kalla rätterna men det var ju så gott så vi tvingade i oss lite av det varma oxå!!

Tack tjejer för riktigt trevliga kvällar! :)



?! Ha ha

Ha ha ha, jag tror jag smäller av vad roligt!!!! Linn o Mia va lite oense... Efter en stund puttade Linn ut en lapp under dörren. Förlåt pytonorm! Godtar man en sån ursäkt?! Ha ha ha!!!!


RSS 2.0