Kvällens naglar

Efter julpyntande på salongen blev det även lite naglar gjorda! ;)

Det blev en vit fransk med marmorering på i turkost och blått, över det la vi glitter i turkost i olika storlekar. Det blev väldigt dekorativt och fint! På några naglar satte vi även turkosa hjärtan och stenar.


Shit vad det snöar!

Här inne i stan smälter det ju på backen men hemma la det sig lite faktiskt! Får väl se om det blir minusgrader så det ligger kvar... Det vore kul, känns som det är dags för det nu. Då blir det lite ljusare och man får mera julkänsla! :)


Mina nya

naglar...
Helblå-grå (127) med marmorering i guld-brunt (2036) och vit-guldigt glitter (2098). Nu står jag mig tills det är dags för julnaglar! Ska nog faktiskt ha röda i år! :)


Piff piff

Har piffat o pysslat här hemma nu ikväll.. bytt gardiner överallt utom i vardagsrummet, möblerat om på blommor (kan inte ha rosa pelargoner i köket när det är lite rött i de nya gardinerna, ha ha) senare i veckan får nog julstjärnorna komma fram :)

Tidigare idag har jag jobbat lite (röda julnaglar blev det), tittat på ett hus, hälsat på kussen med familj, hämtat mamma vid tåget och skjutsat hem henne o fikat på nybakat lussebröd, tack syrran!! Full rulle alltså!! Imorrn är det Stockholm som gäller igen! Bara två dagar den här vändan ;)

Nu måste jag sova så jag orkar upp tidigt imorrn, natti natti!!!


Lycklig Alfons

Efter 1,5 vecka inne så var han sååå lycklig över att få gå ut igen! :) han har haft feber och spytt o varit riktigt dålig, fick spendera två dygn på valla djursjukhus förra veckan. Men nu är han piggare och feberfri igen, tack o lov!!


Skön kväll?!!

Ikväll har jag varit på underbara Marias salong i Solna. Om behandlingarna var lika underbara? Nja, det kan väl diskuteras!! Började med massage som var vidrigt plågsam, jag är helt mörbultad! Vågar inte tänka på hur det kommer kännas imorrn! Men det var ju välbehövligt, hade en massa låsningar o knutar :(

Sen hoppade jag in i nästa rum, på ansiktsbehandling. Det kan ju låta skönt men klämmning, ögonbrynsplockning och rollning med nålkavel är allt annat än skönt! Men snygg blir man. Vartefter iaf, ha ha!! Nu är jag mest röd, mindre snyggt! Nålkaveln ska göra att huden producerar med kollagen vilket gör att gamla ärr och rynkor minskar! Har bävat för den sen Maria nämnde den för ca två månader sen, men jag överlevde, ha ha! Nu ska jag bara klara av att göra det hemma oxå, i 10 veckor!!! Puhh!!!


Nya pjucks..

Efter en runda i Stockholm city med syrran så hittade jag då äntligen nya stövlar. Har spanat in canada snow flera säsonger o tyckt att de har så fina skor men har inte köpt några förrän nu. Köpte till varma lurviga sulor oxå så jag inte ska frysa, det blir skönt!!
Fick med isskrapor och lypsyl oxå, det va ju kul! :)

Väldigt lägligt att jag hittade nya stövlar då de andra som läcker in hakade sig i dragkedjan så att jag måste knyta upp dem för att få av mig dem! Imorrn åker de i soporna!!!!


Ny färg

Upptäckte för ett tag sen en jätteanläggning färg som jag inte reflekterat över innan, orange, nr 16. Den funkar jättebra nu på hösten men även på våren/sommaren och har en härlig lyster!

Här som fransk med marmorering i kanten med 2036 & 2044).


Mycket brunt nu

Lite naglar... Mycket brunt, passande på hösten! :)
Brun (2009) fransk med blåa blommor

Brun (2009) helfärg med målade blommor (2036 & 1)

Och lite bröllopsnaglar på svägerskan.
Vit fransk med marmorering i kanten (1, 126 & 2043)


Symaskin

Ikväll har jag sytt ett kuddfodral till en kudde jag ska ha i nya rottingfotöljen som jag köpte igår. Jag hämtade ju hem grejerna från Skövde i helgen så jag bytte ut min arbetsstol på salongen och köpte en ny rottingfotölj till kunderna. Men den var lite hård att sitta i utan kudde så nu sydde jag en. Tur att jag hittade lite tyg i garderoben som blivit över efter att jag sydde en gardin och en himla tur jag jag köpte mig en symaskin förra veckan!! Den kom väl till användning nu!! :)


Skövde

Då var Skövde ett avslutat kapitel. Har varit där idag o hämtat hem alla grejer. Jag har ju inte varit där på väldigt länge så det kändes inte så konstigt. Snarare skönt att få hem grejerna o slippa känna den stressen! Skrivbordet ska småflickorna Dahlberg få o ena kontorsstolen ska jag byta ut på salongen, den andra går nog till tippen :)


Minusgrader

Vad trött man blir när man ska åka på morgonen o försöker öppna bakdörren på bilen för att kasta in frostskyddet o dörren har frusit fast!! Förardörren lyckades jag öppna o sen startar jag bilen skrapar av rutorna o ska åka, då går det inte att stänga förardörren!! Jag försökte pilla lite på låset i dörren men det hjälpte ju inte så jag fick ta en gummistropp o spänna från dörren till den andra dörren tvärs igenom hela bilen. Jättesmidigt!!! Datorn i bilen larmade ju självklart hela tiden om att förardörren var öppen men vad ska man göra?! Nästan inne i stan lyckades jag få igen den, då hade den väl tinat upp lite!! Åh vilken underbar vinter vi kommer få känner jag!! SUCK!!!!!


Regn

Jobbigt att man blir blöt om fötterna bara av att gå o slänga soporna! Måste nog köpa nya skor!!!


Skön torsdagsmorgon

Vad skönt det är när man hinner ta hand om tvätt, få igång en ny maskin, dammsuga, äta frukost och sminka sig på morgonen utan att stressa ihjäl sig o dessutom komma till jobbet i god tid! Humöret dras ner lite av spöregnet dock :( trevlig torsdag!!!


Godnatt-mys

Nu är det dags att sova efter en lång dags arbetande!!!


Senaste verken

Mörkblå fransk (127) med brun-svart glitter på (2044).

Beige suddig fransk (77) med brun-svart glitter på (2044).

Rosa fransk (2083) med fjärilar och blommor i svart.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2012/pic_5098376de087c36d27c4c034.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2012/pic_50983780ddf2b33be6000ea6.jpg" class="image">


Fredag

Makalöst skönt med fredag så man får åka hem!!! Den här veckan har ändå gått väldigt fort till skillnad från förra veckan som segade sig fram o jag hade en fruktansvärd hemlängtan!


Mina nya!

Höstiga bruna (2009) med en vit blomma och prickar!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2012/pic_50929f0f9606ee5f7590c2c5.jpg" class="image">


RSS 2.0