Ny tavla till matsalen

Köpte en tavla på impuls för ett tag sen, har glömt visa den. Är jättenöjd, den är såå fin o passar perfekt i matsalen (eller vita rummet, som Anna säger :)) underbara färger och motiv!!!


Senaste naglarna

Cerise (2016) fransk med rosa-svart glitter snett över nageln.

Svart (2017) fransk med grönt glitter nersuddat.

Mörkbrun (2009) helfärg med marmorering i rosa.

Blandade franska naglar, några lila o några vit-rosa frostade med lila glitter i kanten.

Vit fransk med svarta streck och rosetter.

Det är så kul när man får skoja till det med lite dekorationer :)


Nyklippt o färgad :)

Och vågig! Håret blev lite mörkare med lite ljusare slingor :) tack gulle Jessica!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2013/pic_50f90c2fddf2b30b8e91c7ae.jpg" class="image">


Reklamationer

Idag har jag varit på en reklamationsrunda. Gillar egentligen inte att klaga på grejer men ibland är det befogat, typ idag. Jag köpte ju nya canada snow stövlar för knappt två månader sen och häromdagen så gick innerfodret sönder=skoskav, då blir man ju ledsen... så jag tänkte att jag går förbi scorett o ser vad dem säger. Det var inga som helst problem, självklart fick jag nya! Gud vad skönt det är när man får sån service! De kostade ju rätt mycket så de borde ju hålla lite längre...
Nu är de nya impregnerade oxå :)

Nästa reklamation var julgardinerna. Jag köpte längder på hemtex och det är ju en historia för sig... köpte först en längd (trodde det var två i förpackningen) sen fick jag köpa en till. Åkte hem, nöjd o glad, strök o hängde upp... då var jag inte lika glad längre! Den ena längden var inte rakt sydd så den hängde helt sladdrigt, såg förskräckligt ut!! Så tillbaka till butiken för att byta, den nya jag fick var bra. Men så var jag tvungen att tvätta den ena längden för det hände en liten olycka. Och nu kommer vi till problemet, den tappade nästan all färg!!!!!!!!! Okej att det var tryckt text på gardinen men såå mycket ska den inte blekas efter EN tvätt! Jag orkade inte ta tag i problemet utan struntade i det men det störde mig ändå. Visade dem för kusin Anna som jobbar på Ica maxi. Hos oss hade du fått en ny direkt sa hon. Hmm... vad ska jag göra? Orkar jag krångla??! Ja, igår tog jag tag i problemet o åkte till Linköping. Tyvärr var de slut där men hon sa att jag skulle fått en ny om de haft några. Så idag efter jobbet åkte jag till hemtex i Norrköping och så fick jag en ny längd! Tänk vad bra det är när man tar tag i saker! Tack snälla Anna för att du puschade mig så jag fixade detta! :)
Glömde tyvärr ta kort på gardinerna, ni skulle ju fått se skillnaden men men...
(Är den nya på bilden så ni får tänka er hur illa det var)


Tulpaner

Idag var jag på kalas i skärblacka för Linda som fyller år idag och Elsa som fyllde på nyårsafton. Det bjöds på smarrigt fika, sen åt vi pizza och spelade jakten på den försvunna diamanten. Mycket trevlig söndag! :) dessutom fick jag jättefina tulpaner av Gittan som tack för att de fick våran gamla sängram. Väldigt gulligt!!


Premiär

För semlor!!!! Shit va gott!! Köpte med varsin till mig o kusin Emelie, tyckte hon behövde lite pepp idag, hennes första pluggdag! Naturkunskap och matte ska hon plugga nu i några månader för att sen kunna söka in till sjuksköterske-utbildningen. Duktigt!!! :)


Mysfredag

Dagen började i soffan och slutade i soffan! På förmiddagen kollade vi på skidor på tv'n. Sen tog vi oss faktiskt upp o åkte till Linköping där vi kollade in diverse sportaffärer, media markt, Hedin bil, rusta och slutligen Willys. Väl hemma igen lagade vi fisksoppa. Samma som vi blev bjudna på uppe i Norrland, mycket gott! Till efterrätt blev det friterad camembert med vaniljglass och sen irish coffee. En riktigt härlig fredagkväll!! Sen blev det film i soffan, "I hennes skor" och "The big bounce" tror jag dem hette... gick på 4an. Nu ska jag försöka sova, natti natti!


Nyårsdagen

Idag har varit en softar dag!! Sov länge, vilket var riktigt skönt! Nu på eftermiddagen tog vi en promenad, dels för att få lite frisk luft men även för att mjuka upp kroppen lite. Är rätt stel efter gårdagens skoteråkning!

Jag lyckades hålla mig vaken över tolvslaget igår, tog en liten tupplur på eftermiddagen när vi kommit tillbaka. Så vid tolv skålade vi i champagne och gick ut o tittade på fyrverkerierna som alla runt om sköt.

Jag önskar nu alla en riktigt bra start på 2013! Kommer som vanligt ta ett tag att vänja sig skriva -13... Ha ha :)


RSS 2.0