Ny tvättmaskin

Förra veckan pajade tvättmaskinen mitt i natten. Det var ingen höjdare att behöva krama ur dyngsur tvätt o börja torktumla mitt i natten!! Hyresvärden skulle titta på den o antingen laga eller köpa ny. Efter två dar hade det inte hänt nåt, rätt irriterande! Tredje dagen var den borta o torktumlaren stod ute i allrummet... ingen lapp eller nåt så jag hade inte en aning om ifall jag skulle få en ny eller hur lång tid det skulle ta. Detta var för övrigt i fredags! Jag insåg ju att jag skulle va utan hela helgen iaf :( Igår, tisdag så fick jag en ny, ÄNTLIGEN!!!!!! Det hade ju fyllts på en del tvätt kan jag ju säga! Så nu tvättar jag för fullt! Gött!!!!


Matlagning

Det blev en massa mat gjord. Köttfärssås och spagetti, spagetti o lax en potatisgratäng med morot och fetaost och köttfärspaj, mums! Nu har jag så jag klarar mig i veckan :) annars är det ju ständigt samma bekymmer med de här matlådorna!


Träning

1,5 timme avklarat på gymmet idag oxå. Känns riktigt skönt att ha det gjort då jag inte var särskilt peppad idag! Löpband och sen styrketräningsmaskiner, ben, armar, rygg o mage. En riktig genomkörare! Nu blir det hem o laga mat, pajer får det bli till matlådor i veckan :)


Helvete!!!

Är det inte konstigt att jag drömde inatt att jag tappade min mobil så skärmen spräcktes... Jag va rätt glad imorse när jag vaknade o insåg att den va hel! Men alldeles nyss tappade jag den, och skärmen spräcktes!!!! Fy fan!!! Läskigt med sann-drömmar!!!


Resultatet

blev inte riktigt som jag tänkt från början, men men, bra ändå. Beige-grå (77) helfärg med ljusblå-turkost snäckskal o glitter snett över några naglar.
Min första tanke va nåt korallfärgat, men som ni ser blev det ju inte riktigt det!! Ha ha, får bli en annan gång.


Söndag

Då var 1,5 timme på gymmet avklarade! Idag blev det löpband, armar och rygg. Riktigt skönt! :)
Nu blir det naglar...


Pluras kök Spanien

Han är ju bara för bra! Jag älskar pluras kök. Och nu äntligen har det kommit en ny säsong, där de är i Spanien. Jag missade det förra veckan så efter kvällens avsnitt blev det fram med datorn o titta på play. :)))


Ordning o reda

För ett tag sen beställde jag ett nytt bokföringsprogram. Jag har varit väldigt nöjd med det jag haft innan oxå men det kostar lite onödigt mycket. Så nu är allt bokfört i det nya systemet från 1e januari och det funkar jättebra. Det kommer ju självklart ta en stund att vänja sig vid att göra allt manuellt, men det går nog bra. Så idag ringde jag o sa upp det gamla. Har dragit mig lite för o göra det, har känts skönt att ha det som back-up. Men det blir ju väldigt dyrt i längden!!! Nu är allt fixat iaf och det känns väldigt skönt!! En sak att pricka av från "att göra"-listan!! :)


Träning

Idag blev det ett hårt pass på gymmet. Först löpbandet sen styrketräningsmaskiner, astungt 10 rep/maskin, ben, armar, rygg, sen löpbandet igen. Riktigt svettigt! Efter det armhävningar, ryggövningar och magövningar, sen stretch! Jag är helt slut!!!! Befarar att jag inte kommer kunna gå imorrn!


Pedikyr

Mmm vad skönt med pedikyr, lyx!! Kommer gå så lätt på löpbandet sen :)


Träning

Efter lite tjat från kusinerna så har jag nu äntligen börjat träna. Vi kör för fullt på Friskis & Svettis, tredje veckan nu. Det är så skönt att ha kommit igång, man känner sig så nöjd o glad :)
Nu har jag köpt mig en träningsväska oxå, kan ju inte släpa kläder o skor i påsar hela tiden!
Idag är det vilodag men imorrn är det dags igen :)


RSS 2.0