Forsviksdagarna

I helgen har vi varit med båten i Forsvik. Det har varit lite marknad o jippon, anksim bl.a. Tyvärr missade vi att köpa en lott dit, tydligen fick de 6 första prispengar :)
Även denna helg har bjudit på varierande väder... idag var det riktigt varmt och strålande sol. Synd att det var söndag o att man var tvungen att åka hem. Men bara en vecka kvar nu, sen är det semester!!!!!! Underbart!!


Midsommar

I midsommarhelgen körde vi Göta kanal. Och det gick mycket bra! En hel del slussar och broar att ta sig igenom o vi gjorde det med skiftande väder, men allt har gått över förväntan!

Sen är det ju ingen rast o ro direkt! Att gå en liten bit är säkert jättemysigt, men att gå hela den här biten tog tyvärr bort lite av njutningen!


Sommarnaglar

Heltids med målade blommor i vitt o cerise. Både Linda o jag älskar blommor. Så varför ändra ett vinnande koncept?! :)


Överraskning

Igår när jag kom hem väntade en rolig överraskning i brevlådan. En härlig sommarklänning från syrran. Hon tyckte den passade mig, enkelt att ta på sig över en bikini nu när vi ska åka tillbringa så mycket tid på sjön! :) jättegulligt! Jag blev jätteglad, tack snälla!


Lyx pedikyr

Idag står det pedikyr på schemat, lyxigt värre. Det är nog lätt den skönaste behandlingen! Skrubben är gudomlig!!! Sen blir man len o mjuk som en babystjärt! :) det känns som man studsar runt på moln sen när man går! Underbart!


Skojiga naglar

Ikväll blev det dekorationer för hela slanten! :)
Rosa sned fransk med glitter o två guld-glittriga. Sen en massa streck o krumelutter i svart, vitt och guld. Väldigt kul när kunderna kommer med bilder så man blir inspirerad!


Ny båt

I helgen köpte vi ny båt, en större som vi kan bo i. Jag, Henric o pappa körde hem den från Karlslund marina i Haninge, det tog 8-9 timmar o var rätt gungigt där ett tag när vi gick över öppet hav (typ 3! timmar). Det var underbart att komma till Stegeborg, skärgården är så vacker!!!


Skönt sommarväder på min lediga dag

Så underbart varmt o skönt! Bara en pool som saknas så skulle det va perfekt! Grillen är igång så snart vankas det lunch. Njuter i fulla drag!!


RSS 2.0