Dagens naglar

Bröllopsfest!

Det blev grönglittrig sned fransk med svart nät i botten och vita målade blommor på. Väldigt kul med kunder som går från att vara riktiga nagelbitare till att kunna ha långa fina naglar!


Gardiner

Sista dagarna har spenderats framför symaskinen. Det är riktigt kul att sy! Släta kappor har det blivit, tre stycken till vardagsrummet med storblommigt tyg och en till sovrummet med mindre blommor på. Blev så himla bra ihop med spetsgardinerna som hängde där innan.

https://cdn2.cdnme.se/3539188/6-3/pic_5212880bddf2b32fb55d1f7f.jpg" class="image">


Stress

Min stressade person börjar smyga sig på igen. Jag kan nämligen inte bara ta det lugnt o njuta av att va i båten, även fast det är mulet. Näe, så nu är jag på väg till Skövde för att shoppa lite.
Hemskt hur fort det går! Jävla stress!!!


Forsvik

Idag har vi fyndat på loppis i Forsvik. Ett härligt klaffbord som kommer bli perfekt när jag slipat o målat det!

Sen blev det smygkräftskiva. Övning inför nästa helg då tydligen den riktiga kräftskivan ska va. Jag åt 3 st kräftor idag. Och jag gillar inte ens kräftor! Men jag kanske kan lära mig ;) efter några regnskurar blev det en jättehärlig solig kväll här i Forsvik med trevligt sällskap.


Askersunds hamn

Igår la vi till i Askersunds hamn och hade väl tänkt att ta oss nedåt idag igen mot Röcknerna men det har varit rätt så blåsigt och risk för åska och spöregn så vi blir kvar här en natt till istället. Det är rätt trevligt här så det går bra!

Igår hade vi middag här på båten med ett par kompisar till Henric så vi är lite slitna idag... Men en Irish coffee slinker ändå ner :)


RSS 2.0