Söndag

Efter några timmar på sviestad med gokart-tittande blev det matlagning. Egengjorda biffar med fetaost och soltorkade tomater, potatismos och brunsås och till det ett härligt rödvin! Mumma!! Nu blir det soft i soffan, trevlig kväll!


Färgning

Nu åker det i lite bottenfärg!! Häromdan hittade jag några hårstrån som från hårbotten och ut, 4! cm var vita! Helt vita, inte gråa, fy fan!!!!! 30 årskris redan, usch o fy!!!! Hade tänkt vänta med att färga tills efter vi vart på Kreta men det gick inte!!!!!!!!!!


Nya glajjer

Igår blev mina nya glasögon klara. Jag ska ha dem när jag jobbar och när jag läser. Tack syrran för dem!! :) hon beställde två par på synoptik och fick då ett presentkort på ett tredje par som jag fick. Jag tog en lite dyrare båge än vad som ingick så jag fick lägga till lite själv, men jag är oerhört nöjd!!


Idag blev det badmys igen

Riktigt lyxigt att ha badkar på hotellet! Sällan det finns det numera! Dessutom brukar jag få pyttesmå rum där badrummen är så små så om jag sitter på toan har jag fötterna i duschen och kan lägga huvudet i handfatet!! :( men ibland lönar det sig att be om rum med badkar, fick denna gången ett dubbelrum tack vare det!! Härligt härligt!!!


Regn regn regn

Usch vilket tråkigt höstväder det är idag. Blir ju dyngsur bara man sticker näsan utanför dörren!! Det är kallt inne, kallt ute!!! Fy, jag sitter med sjal på för att hålla mig varm! Brr!!
Har en tjej på kurs här från Norrland, 73 mil härifrån Stockholm. Där snöar det så jag kanske inte ska gnälla för mycket!! Lite tidigt med snö måste jag ju säga!!!



Stockholm igen...

Då kör vi en sista vecka i storstan! Kortvecka dessutom så på torsdag kommer jag hem igen. Passade på att handla igår så kylskåpet är fullt! Skönt att komma hem o veta att det finns mat så man inte behöver åka till affären direkt! :)
Nu ska jag sitta modell o få en nagel omgjord, till fransk...


Middag i solna

Igår var jag hos Maria igen, denna gången hemma hos henne, på middag. Vi hade jättetrevligt och åt jättegod mat! Kvällen inleddes med champagne och plocktallrik. Sen blev det en mustig gryta, självklart med rödvin! Underbart! Tack snälla Maria!!

Det blev rätt sent o när jag väl skulle tillbaka till hotellet så kom inte bussen :( krångel krångel!!! Fick ringa till sl o tjafsa lite med dem! Sen slutade det med att jag tog en taxi, som sl ska stå för då bussen inte kom. Trots info på deras sida att den skulle gå enligt tidtabell. Tog typ 1,5 timme innan jag var hemma!!! Surt värre!!!


Liten sväng på Drottninggatan

Häromdagen blev det en minishoppingtur i city. Käkade på kungshallen (tror jag det hette). Ett ställa där dem har massa restauranger i en ring typ med servering i mitten. Smidigt när man inte kan enas om vad man ska äta! :) det blev thai för mig, starkt och gott!
Sen köpte jag en "donut" o se så fint det blev ;) proffsigt värre!!


Ansiktsbehandling

Igår var jag i Solna på ansiktsbehandling. Riktigt välbehövligt! Inte bara skönt om vi säger så... fanns en del skit att klämma ut! Men jag fick ett glas champagne när jag kom, så jag klagade inte! Riktigt mysigt och fint ställe Maria har!!
Jag köpte med lite provprodukter som räcker ca en månad så får vi se hur huden svarar på dem. De ska va anpassade för känslig hy så jag hoppas det kommer funka bra och göra huden fräschare och ge mer lyster! Spännande värre! ;)


Nya jeans

Blev ju lite mer shopping förra veckan, bl.a de här lappade "trasiga" jeansen. Är mycket nöjd ;)
Blev även ett par nya skor. Livsfarligt att gå på stan med syrran som är skogalen!! Hon köpte förövrigt ett par likadana!!! ;) jättesköna att gå i! Jag gillar ju inte klackar, tycker det är jobbigt o får ont i fötterna. Gick nog in skorna i torsdags då jag sprang runt halva söder på morgon för att se om jag kunde hitta nåt bättre hotell. På kvällen va jag på synundersökning o sprang runt massor då med, sen hade jag ont i fötterna! Men i lördags åkte dem på igen o då fick jag inte ont ;)


Enoteket

I lördags var vi på Enoteket o käkade. Jag åt kalv, andra gången den veckan! Fick ju det hos Sandra tidigare i veckan oxå! Mycket gott!!! Grabbarna åt fisk- & skaldjurssoppa, med lax, torsk, bläckfisk och musslor. Tydligen väldigt smarrigt det oxå!


Nya snyggingar


Var på salongen en sväng o jobbade idag. Dessa snyggingar blev det till exempel ;) (2017)


Thaimat och shopping

Det blev ingen lugn kväll på hotellet. Det blev utemat, thai på en restaurang på Ringvägen. Sen blev det shopping i ringens köpcenter. Har insett att jag har så ont om byxor så det stod högst på shoppinglistan! Ett par blev det iaf, får se om jag kan hitta några mer imorrn då det blir en sväng i city med syrran innan hårfärgning o mat. Nu ska jag försöka sova, hoppas jag slipper hostan som verkat komma tillbaka i dubbel styrka :(


På tåget..

Då var det dags för Stockholm ett tag igen då. Nybörjarkurs, intensiv, alltså typ 3 veckor. Ikväll blir det nog att softa på hotellet men imorrn ska jag träffa syrran. Gissar att det blir lite matlagning o färgning av hennes hår, det blir mysigt!

Igår var jag på jobbet igen efter sjuk-helgen! Blev lite snygga naglar :)


Bröllop

Kom en inbjudan till bröllop häromdan. Något jag känt på mig ett tag men man blir ändå förvånad och glad när det kommer. Det ska bli så kul!!!! Får väl säga grattis och lycka till med alla förberedelser, blivande herr och fru... Jonsson????


Speedway GP i Målilla

Tomasz Gollob slog till o vann, tvåa blev Chris Holder som förövrigt gick upp i totalledning med 8 poäng och trea blev Antonio Lindbäck. Kul med iaf en svensk på pallen ;) Andreas Jonsson hade en otäck krasch i 5e heatet och körde sen inget mer. Vi får hoppas att han är okej.

Jag ligger fortfarande kvar i soffan, har hällt i mig lite starkt som jag hoppas kan lena halsen lite, men jag vet inte... känner mig inte bättre än iaf :(
kanske ska flytta upp till sängen o sätta på en film nu istället?!?


Sjuk

Jag har åkt på nån hemsk förkylning som har slagit ut mig helt o hållet. Feber, ont i huvudet, ont i kroppen, snörvel o värsta hostan!! Två dar har jag spenderat i soffan med diverse inrednings- och matlagningsprogram, tyvärr utan att känna mig på bättringsvägen :( gissar att jag spenderar morgondagen likadant o då hoppas jag verkligen känna mig bättre. Det kom typ över en natt så jag hoppas det kan gå över så fort oxå!!
Snart är det speedway från Målilla på tv, heja svenskarna! Jag ligger väl kvar här i soffan då...


Naglar

Mörkt plommon-lila-röd (86) med små stenar i silver på ringfingrarna.

Guldbrun (2010) med bruna och turkosa paljetter.

Nu är det höst och då är det lite mörkare murrigare färger som gäller :)


Slutprov

Då var det torsdag och dags för avslutning på nagelterapeut-kursen. Nu sitter hon o gör slutprov, förlängning med fransk manikyr. Hon är så duktig så det kommer gå jättebra! :)

Igår hade jag bilen inlämnad på in- och utvändig tvättning och städning. Oj oj vad fin den blev och vad gott det luktade i den!! Billigt var det oxå, 230kr bara. Då ingick det massa grejer! Det fanns en enklare variant oxå utan asfaltsborttagning, det kostade 150kr bara. Bra grejer :)


Färg!!

Har fått förfrågan vad det är för färg jag har på naglarna och den heter twilight, 2061 tror jag numret är! Bio Sculpture förstås, bästa gelén!! :) många har blivit förvånade över denna färg. Både för att den är, som jag sa, ganska blek och kanske inte direkt jag. Men jag gillar den som tusan! Behaglig, snygg o passar till allt! Det är skönt att va lite diskret mellan varven av galenskap, ha ha!!


Winnerbäck i vidingsjö

Han är ju sååå bra! Det var en väldigt bra konsert, nåt speciellt när det verkligen var hemma-hemma för honom! Flera extra nummer gjorde han o det hela avslutades med ett stort fyrverkeri. En verkligt lyckad kväll!!! :)


På väg..

Till Winnerbäck som ska spela i vidingsjö, Linköping. Ska bli så roligt, wihooo!!!


RSS 2.0