Skotertur

Det blev en rejäl tur i skogar och på leder. Efter ett par timmar tog vi paus och grillade korv. Smakar så himla gott när man är ute!! Nu är vi tillbaka och tinar upp, är iskall om fötterna idag med trots att jag har mina varmaste vinterstövlar som ska klara ner till -30 grader. Funkar inte på mig :(

Känner mig rätt mör nu efter en hel dag ute, vet inte hur jag ska klara att hålla mig vaken till tolvslaget!?!


Förberedelser

Tankning! Grabbarna drog iväg o tankade upp så vi kan ge oss ut på en tur sen. Tyvärr lite tråkigt väder men men, det är inget man kan styra över. Bara det inte spöregnar så funkar det ju! :)


Isracing

Idag har jag o delar av släkten varit på isracing på Kråkvilan i Norrköping. Det var ingen jättespännande tävling men kul ändå. Fast jag höll på att frysa fötterna av mig :( blev nog för tight i stövlarna med tjocka strumpor :(
Franz Zorn vann hela skiten med maximala 18 poäng.


Mina nya turkosa

Blev så avis när jag gjort emelies naglar så på mig fick det bli svart (2017) fransk med turkost glitter i kanten. Oerhört nöjd!!! Tack Emelie för hjälpen!


Svarta snygga

Idag fick Emelie nya snygga svarta naglar. Svart (2017) fransk med silvriga streck och turkost glitter... Mycket mycket snygga!!!


Sjuk!

Kul att spendera en hel dag i soffan när man är ledig, för att man är sjuk?!?!!! Inte direkt, särskilt inte med tanke på att jag skulle behövt göra en massa saker. Men men det är bara att acceptera att när kroppen börjar slappna av för att man vet att man ska va ledig då kommer det som ett brev på posten, man blir sjuk! Iaf jag blir det!! Så himla typiskt!! Men nu peppar vi för imorrn o hoppas att jag mår bättre för då måste jag jobba!!!


Julgran

utan belysning! Snyggt???? Måste ha slängt den för att den va trasig... Får försöka fixa det imorrn när jag e ledig! Så det blir ordning på torpet, såhär kan vi inte ha det!!!


Grattis tjejer!

Helena, Johanna, Sofia och Erika. Grattis och lycka till!!


Certifiering..

Sista dan på skolan för i år! Tjejerna gör sitt slutprov, men tyvärr kom inte en modell!! Då blir man ju less, ändå ringde jag o påminde tidigare i veckan!!! Suck! Tur att man har folk som kan ställa upp med kort varsel! Tack snälla Anna!! :)


Snöhund

Några barn som gjort en stor hund i snön istället för en snögubbe, kul!! :)


Frostade julnaglar

Japp, det är grejen nu!! Frostad fransk med marmorering i julrött.
Och några frostade, några mörklila med marmorering. Älskar de nya färgerna!!


Ännu en trevlig kväll

i Marias sällskap! Ikväll blev det middag på "systrarna Lundberg" vid S:t Eriksplan. Vi åt lax med fetaostkräm, rödbetor och sparrisrisotto. Det var väldigt gott! Sen gick vi vidare och tog en öl, mycket trevligt!

Nu blir det dock sängen så jag är pigg imorrn då tjejerna gör sin certifiering!


Lekstuga

Det är ju så himla roligt med dekorationer. Särskilt när man får sitta en hel dag o leka :)

Här är lite olika varianter, helröd (94) med rött glitter "påhällt"

Hellila (139) med silver (138) på som fransk

Ormskinnsnagel med de nya färgerna, sååå himla snyggt!!!!

Och en glasnagel. Kul kul!! Marmorering på mitten för att dölja den egna nageln. Här i de nya färgerna lila (139) & rosa-vit glittrig/skimrig (141), eller " My little pony" som tjejerna förra veckan döpte den till. Ha ha!!


Dumplings och biskvier

Kul att umgås med Sandra o prova nya saker. Dumplings var ju väldigt smaskigt!! Anka, kyckling och fläsk!! Nu blir det kaffe och hembakade biskvier med kaffe, mörk choklad och apelsin o vit choklad, lime och vanilj. Härligt härligt!!!!


Julnaglar

Helröda (117) med marmorering i brunt (84) och koppar-guld (2036).

Julröd (20) fransk med silverglitter i kanten och en snögubbe och en julklapp, väldigt gulligt!!


Sthlm horse show

Då var vi äntligen här. Kul kul!!! Nu ser vi fram emot bra dressyr, hoppning, fyrspann och kändishoppningen ikväll :)


RSS 2.0