Lördags lunch

Jag kastade in en laxbit i ugnen med olja och smör, citron-flingsalt, peppar, cayennepeppar och rosmarin. Till det blev det ugnsbakad potatis, röd paprika och bönor, så himla smarrigt!!! Och vitt vin till förstås, underbart! Njuter för fullt av semestern :))


Sushi

Sushi o shopping på mirum med kusinerna :)


Film mys

Film mys med kusinerna och chips o choklad :) perfekt sätt att börja semestern på!!!


Paj

Underbart med paj, blåbär o hallon. En av kurstjejerna hade bakat :) verkligen uppskattat!!!!


Man får passa på

När det väl är sol så får man försöka njuta lite, så nu sitter jag ute en stund på lunchen :)


Dekorationer :)

Lek lek lek, hela dagen lång!!!


Ny vecka

Då var det måndag igen o ny vecka. Denna veckan jobbar jag "bara" fyra dagar! Sen är det SEMESTER!!!!!!! Gud så skönt det ska bli, jag längtar! Känner verkligen att jag behöver det nu, är helt slut!!! Henric får förhoppningsvis båtmotorn den här veckan så med lite tur blir det kanske en båttur i helgen :)


Energi

Fick visst lite energi efter maten och vinet, så nu har jag dammsugit hela huset! Gött att ha det gjort när man vet att man har en stressig vecka framför sig då det inte hinns med! Nu blir det ett glas vin till o sen sängen! God söndag kväll!! Blommorna är Eva-Lenas, underbara!!!


Nya vinglas

Var på Ikea idag o köpte bl a nya vinglas. Så de var jag ju tvungen att prova nu med lite rödvin i, till matlagningen. Chili con carne :) Eva-Lena köpte bl a en ny skänk till köket så den satte vi ihop, gick väldigt bra utan karlar!! Den gör sig så bra i deras kök mot den nya tapeten, jag är såååå avis!!!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2012/pic_500c3d9dddf2b351ea00002b.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2012/pic_500c3d9dddf2b351ea00002b.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3539188/images/2012/pic_500c51c39606ee51a300000e.jpg" class="image">


Klasse

Eva-Lenas nya fina häst, Klasse. Jättegosig o mysig o så himla fin! Ska väl våga mig upp på honom vartefter...


Fönstertittande!

Dumt att va ute o springa när man kan ligga inne i fönstret!! Ha ha :)


Alfons

Goseplutten biter sönder mina träskor!! Han gillar verkligen skor, han trycker ner huvudet i dem o biter som bara den! Galning!!


Pizza o öl

Gott gott gott!!! Köpte med pizza på vägen hem från vi o ni i kimstad. Henric hade lagt öl i frysen, perfekt kylda!! Tyvärr var det curry på min pizza, jag trodde inte att det var det så missade säga till om det när jag ringde o beställde, men jag var så hungrig så det slank ner ändå! :)


Franska med blommor

Vanlig vit fransk med turkosa målade blommor och lite prickar, sommarfint!


De vann!!!

Helt makalöst, det vågade väl ingen tro. Men i sista heatet satte de hårt mot hårt o tog en 5-1a och vann då med 2p. Minsta möjliga marginal men det gick. De ledde ganska länge, sen gick Hammarby om o ledde med två poäng inför sista heatet. Riktigt riktigt skönt för vargarna att vinna idag. Andra vinsten bara denna säsong, första var i första matchen i våras. Så det var verkligen på tiden med en ny vinst. Riktigt härligt!!


Speedway ikväll i norrköping

Första heatet blev 5-1 till vargarna, andra heatet blev 1-5 till hammarby :( tredje heatet blev 4-2 till vargarna :) det är underbart soligt o fint här nu! Var skeptisk till vädret när det kom en eftermiddagsskur!


Nu har dem kommit!!!

Äntligen har mina converse från campadre kommit. Jag började undra vart de tagit vägen! Men idag låg de i brevlådan. Jag som trodde jag skulle få hämta ut dem... Lyx att få dem hem!!! Åh vad glad jag blev!!!! :)))


Solmys

Gick ut en stund o la mig i solstolen, då kom Alfons o gosade i knät :)


Vinservitör

Vi fick en egen servitör ikväll, väldigt bra service!!!


Mutor..

Igår fick jag en flaska jordgubbsvin med en påse violgodisar på. Mutor gillar vi, tack för det!!! :)


Norrköping

Då var det intensivkurs i Norrköping då, första veckan snart avklarad då det är fredag idag. Pedikyr står på schemat. Härligt att få fötterna fixade nu när sommaren är här o man springer i sandaler :)


Cerise fransk..

Sommarfräscha naglar, cerise fransk med målade blommor i vitt och korall. Finfint!!!


Ny fotölj

Var hos kusin-vitamin idag o hämtade en fotölj som hon ville bli av med. Det blev genast Linus favorit. Nu ligger han o sträcker ut sig riktigt, han tar typ upp hela fotöljen. Ha ha ha!! Tack Anna! :)


Sjögräs- söder, Pastis- gamla stan

 
 
Vi började på Sjögräs, med champagne och en drink. Sen begav vi oss till Pastis i gamla stan och drack mer champagne och åt oerhört god mat och drack väldigt härligt rödvin. Till förrätt åt jag: CHÈVRE CHAUD, Gratinerad getost med enrisrökt sidfläsk,tomater, grönsallad och rödbetor.
Sandra åt en blandning av två olika förrätter, bla denna: RILETTES AU CANARD, Vispad ankconfit med saltgurka och krutonger.
Till varmrätt blev det hel gös med färska primörer. Allting var underbart gott!
Kvällen avslutades på uteserveringen med kaffe och dessert och calvados. Jag hoppade över de två sistnämnda, var mätt så jag trodde jag skulle spricka!
 
Tack snälla Sandra för en underbart trevlig kväll!!!!

Allsång på skansen

 
 
 
Allsångspicknick.. härligt i solskenet..
 
Vi mojar oss som vanligt..
 
Erik Hassle och grabbarna i Dead by april är ju bara för bra!!!
Vilken kväll, underbart!!!
 
Lyssnade lite på radiosporten emellanåt.. men Vargarna förlorade ju (som vanligt) mot Västervik, med 44-48, tror jag. Jäkla skit!!!
 
 

Naglar..

 
 
 
Marintema- halva röd, halva blå med vitt i mitten och ihopdraget.
 
Blandnaglar, några svarta och några ljusblåa, med snäckskal, paljetter och pärlor :)
 
 
 
 
 
 

Helgen..

 
 
 
Madde sitter o myser och målar med barnen :)
 
Smält nougatchoklad med jordgubbar, mumma!
 
Linus ville va med mig o packa, frågan är om han ville följa med?! eller att jag skulle stanna hemma?!!
 
Myspys i sängen sen.. sovdags..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bloggstrejk

Bloggen funkar inte från mobil-appen! Mycket jobbigt!! Så det blir ingen bildbloggning idag tyvärr! Nu är jag i Stockholm och har kurs, tjejernas sista vecka. Så idag går vi igenom den perfekta nageln, väldigt spännande!
Imorrn blir det dekorationer :) wohoo, kul kul!!!

RSS 2.0