Ljus

Jag var o hämtade två kartonger med ljus och lyktor som kommit till Ica förut. Shit vad mycket grejer!! Vet inte om jag ska börja sortera det nu efter tre glas vin?! Ha ha!!! Doftar fantastiskt!! O ser ni mina nya fina ljusstakar?! Är de inte underbara? Precis min stil!! :)

Nåt som däremot irriterar mig är allt jäkla fyll i alla kartonger! Det är ju inte måttligt!!! Jag packade upp massa kartonger med grejer på jobbet förut o det är likadant där, hur mycket fyll som helst!!! Nertryckt i vartenda litet tomrum, suck!!!! Statiskt blir det med så man blir ju inte av med det!!!! ( på bilden är kartongen tömd på grejer)




Nu är det helg!

Underbart med fredag! Jag kom nyss hem efter en dag på skolan och en snabb handling. Hällde upp ett glas rött o gick ut o satte mig, så himla skönt! Lugn o ro! Snart blir det hemmagjord pizza oxå, mumma!! :)

Här kommer en bild på mina nya naglar oxå... få inte en chock bara!!! Jag vet, det är en väldigt blek färg för att vara jag men jag gillar den!!! :)


EM-kval i basket

Ikväll var jag, Anna,Emelie,Cilla och Maria (en av tjejerna från kursen) på basket. EM-kval mellan Sverige och Bulgarien. Sverige ledde efter varje period även om det var jämt stundtals. Mot slutet blev det hårdare spel och bulgarien tog igen men sen skärpte Sverige till sig o vann! Tack för en trevlig kväll tjejer! :)


Underbart

Man får försöka njuta av det lilla... Sitter o tittar igenom bilder i telefonen o hittade denna underbara bild från stegeborg. Den gör mig lycklig!!!! Särskilt när man tittar ut genom fönstret o ser att det regnar :(


Onsdag

Ännu en arbetsdag är till ända! Helt sjukt vad fort det går! Ikväll efter jobbet kom jag hem, åt jag några löskokta ägg, spelade lite songpop (tatl83) o nu är jag så trött så det känns som det får bli sängen nästa!!! Sen är det torsdag.... Tjejerna har sina första modeller imorrn, det ska bli spännande! Håller tummarna för att det ska gå bra!!! Nä.. jag ska nog göra en ansiktsskrubb innan jag lägger mig, känner mig lite flottig i pannan! Ha ha!!! Natti natti


Söndag

Gårdagen spenderades i soffan! En riktig slappardag!! Låg o kollade på film o hade det skönt hela dagen! På kvällen hade vi ost & kex mys med ett glas rödvin :)

Idag är det måndag och kurs igen. Kommer tre nya tjejer idag så nu är dem fem stycken, det är kul! Idag ska vi börja med gelén, spännande!!
Kändes som vår ute idag tyckte jag, kallt och friskt i luften och härlig sol! Det brukar ju va så på våren innan solen värmer ordentligt. Men nu är det höst och jag väntar på att löven på träden ska ändra färg så det blir riktig härlig höst!! :)


Underbar dag i skärgården

Lördagen började med sovmorgon, jätteskönt. Lång o härlig frukost i soffan! Sen åkte vi ut till stegeborg o la i båten och har spenderat eftermiddagen o kvällen i skärgården, kom en regnskur först men sen klarnade det upp. Det har varit underbart!!! Mamma o pappa bjöd på grillat i husvagnen, gott gott!! Kort o gott en riktigt bra lördag!! :)


Lyxshake

Idag på lunchen stack vi ner till Max o köpte lyxshake. Jag tog mintchoklad för den har jag inte provat förut, den var väldigt smarrig!!! Men blåbär o jordgubb är ju oxå jättegoda!! Kommer bli ett svårt val nästa gång ;)


Fler höstnaglar

Mörkt gröna i suddig fransk med grönt glitter på. Höstigt, glittrigt & härligt!!


Höstnaglar

Nu när hösten är här så passar det bra att göra lite höstigare naglar. Här gjorde jag svart fransk med stavglitter i kanten i guld och orange och sen hade jag på lite löst guldglitter oxå, väldigt fint och höstmurrigt!! :)


Regnigt Norrköping

Regn o rusk! Nu är hösten här. Idag börjar det en ny kurs, ska bli spännande! Teori och lackning står på schemat!

Tjejerna igår klarade proven, jättekul! Nu drar det igång på allvar :)
Dagen avslutades med lunch på fräcka fröken!


Måndag!

Då var helgen slut och en ny vecka igen! Det går så himla fort!!! Idag är tjejerna som jag utbildade innan semestern tillbaka och skriver prov. Jag håller tummarna för dem! När de är klara med det så ska de göra en uppsättning förlängning med fransk manikyr. Jag tror jag är lika nervös som dem, minns ju själv när jag satt där!!


Martin stenmark

Shit va bra han är!! Och så himla rolig! Det var en tjej som stod längst fram vid scen o försökte ringa nån, då tog han telefonen o pratade in på mobilsvaret: hej, det är Martin Stenmark, varför svarar du inte?! Vi tänkte sjunga en låt för dig... O sen började han sjunga, ha ha ha!!! Så himla kul! Roligt att lyssna av det meddelandet sen :)


Galamiddag

Nu blir det galamiddag o uppträdande av Martin Stenmark :)))


Nya naglar

Igår gjorde jag finfina naglar på Helena, som är konsult för partylite. Det är hon som bjudit med oss hit till Örebro :)


Nya produkter

Det är uppdukat massa bord med alla nya produkter, mycket fina saker!!!


Partylite konferens i Örebro

Idag är vi i Örebro på partylite konferens. Dagen hittills har bestått av kycklinglunch, info, visning av nya höstprodukter och hyllningar. Skoj skoj!!


Tips för förhållandet!!!

Läste på katrin zytomierskas blogg idag o hittade det här inlägget. Riktigt bra tips, så alla karlar, LÄS OCH LÄR!!!!!


Aftonbladet skriver idag att 70 procent av alla skillsmässor initieras av kvinnan. Ja, men det är väl klart, männen lever ju hela sitt liv med skyddslapparna på och märker inte någonting förrän det är för sent. En man fattar ju aldrig när ett förhållande är dåligt eller när det har varit dåligt i typ ett år och en man blir ju alltid lika totalchockad när kvinnan informerar att det nu är över. Slut, finito, over and out. Det finns inget mer att göra och parterapi är inte ett alternativ. Va?!!! Mannen har inte ens fattat att det har krisat över huvud taget, har det varit dåligt? Det där lilla grälet om disken, är det det som gör att hon vill sklijas? Eller att han inte hämtar tillräckligt på dagis eller inte tvättar när hon ber honom eller vaddå? Vad är det som har hänt? Det är inget konkret som har hänt det är allt som är fel. Kärleken finns inte kvar, lågan har slocknat, muttan torkat igen. Det är vad som hänt. Vill du förhindra det? Jag ska ge dig mina fem råd:

1. Ta aldrig din tjej för givet och sluta aldrig uppvakta och uppskatta henne. Aldrig. Ju mer hon gör för dig desto mer ska du visa att du uppskattar det. Hur? En liten spontanblomma en gång i halvåret skadar inte, nån fjantig present efter dina möjligheter, en komplimang då och då, du kan ljuga det är ingen fara.

2. Prioritera din familj framför jobb, fotboll och annat skit. Klart att du ska ha hobbys och fritid, men om det står mellan Kolmården och AIK-Bajen exakt samma dag och tid så åk till Kolmården med din familj och låt inte din tjej åka själv för att matchen är så jävla viktigt. Jag vet att det är svårt och tufft men det är mitt tips i alla fall.

3. Delta i hushållet. Det spelar ingen roll vem som drar in mest kosing, man hjälps åt. Jobbar du mer och tjänar mer så bidrar du mer till hushållskassan men det gör inte att du går fri från allt. En dag i veckan kan du hämta på dagis, handla på vägen hem och laga en middag till din familj. Det räcker med en dag. Tycker jag.

4. Var lyhörd och lär dig hur din tjej funkar. Efter ett bråk där det kanske sägs en del dumheter som man egentligen inte menar så ska du reda ut begreppen. Skillnaden är nämligen den att en kille dammar av sig ett bråk lite lätt som mjället på hans kavaj. En kvinna däremot dammar inte av sig alls. Hon arkiverar och sorterar mappar. Det är de här mapparna som sen gör att hon väljer att tacka för kaffet. Alla arkiv. Du, mannen, du måste se till så att hon inte har något att arkivera. Eller åtminstone se till att de positiva mapparna är lika fyllda som de negativa. Fattaru?

5. Ansträng dig för att vara en positiv man som ger positiv energi och inte en energibov som klagar, suckar, stönar och har en massa ångest över allt och ingenting. Alla mår bra av att leva med en glad skit som garvar sig fram i livet och inte en mörk fan.


Helt slut!!

Jag känner mig helt mörbultad! Ont i huvudet o ont i kroppen!! Kanske beror på att jag va hos kiropraktorn igår?? Nu har jag iaf släpat mig upp o ska ta en dusch sen blir det gröt till frulle! Idag är det dekorations workshop, kul kul!!! Sitta o måla o skoja hela dan! :)


Stegeborg

Två dar i rad blev det! I förrgår blev det badpremiär för mig, va riktigt skönt i vattnet när man varit i en stund! 20 grader sägs det vara. Igår var vi i svampskogen, eller ska jag säga blåbärsskogen?! väldigt smarrigt!!!



Naglar

Finfina naglar med blommor på. Kul när det inte är samma på alla :)


Gosegrisen

Såhär gosig va lilleplutten imorse :)


Norge

Helgen i Norge, gardemoen, bestod av regn i massor, även sol och en hel del racing! Det regnade som tusan på kvällarna o nätterna men på dagarna var det ganska soligt så det var rätt skönt ute. Lyckades bränna mig i hårbotten, är fortfarande röd!! Annars kändes det som jag gick runt i min egna lilla värld hela helgen, hade ju öronproppar i hela tiden så det kändes som jag konstant hade lock för öronen. När man kollade på racen eller när de gjorde uppstart på cykeln hade jag dessutom hörselkåpor!!! Ulf körde sin första tid under 7 sek vilket var vad han själv satsat o hoppats på så det va kul, 6,90.

 

 


Svampplockning

 
Det blev en del svamp trots torkan. Nu har ju regnat nu i ett par dar så det gör nog gott för de små kantarellerna :)
Igår kväll blev det stuvning på rostade mackor, det är gott!!!!
Nu ska jag steka abborrar, det är mumma det med!!

RSS 2.0